Partners

ONZE WIELERPARTNERS

Inspiratie uit het Profpeloton

Onze slogan komt voort uit de samenwerking met ex profs en businesspartners uit het ‘Profpeloton’.
EX PROFS die nu actief zijn in de wielersport met hun product, dienst, wielerkennis- of beleving zijn van harte welkom!
Stuur ons graag de informatie die je met plezier deelt.

BUSINESSPARTNERS die graag jaarlijks of eventueel tijdelijk participeren op CyclingSpirit® bel of mail gerust voor de mogelijkheden.
Items in de nieuwsbrief maakt deel uit van de zichtbaarheid.
Denk hierbij aan fietsmateriaal-, producten-, techniek, professionele tips, maar ook acties en wielerevents voor nog meer cycling spirit!

Interesse? Contact ons gerust Telefoon - Gebruikersinterface en Gebaren iconen06 289 49649 of  Mail Icon Png Images – Browse 121,201 Stock Photos, Vectors, and Video |  Adobe Stockinfo@cyclingspirit.nl

De ontwikkeling van nieuwe producten heeft de afgelopen jaren niet stil gestaan. Het resultaat is een brede lijn topproducten voor aanvang, tijdens en na de inspanning. Met dank aan de profs. Zij testen al een aantal jaar Amacx sportvoeding tijdens de training en in de koersen. Het assortiment is daardoor in  de loop der jaren breder en breder geworden. Op ieder moment de juiste voedingstoffen om het maximale uit je trainingen en sportieve prestaties te halen. Dit jaar is Amacx de exclusieve sportvoeding partner tijdens de toerversie Amstel Gold Race.

Léon van Bon Photography Cycling Spirit

Ex prof Léon van Bon heeft jarenlang gejaagd op mooie overwinningen. Met zijn indrukwekkende palmares is dat hem gelukt. Nu jaagt hij op dat  schitterende beeld waar alles inzit wat de wielersport zo mooi maakt. En met succes! Geniet van de fotografie van Léon van Bon bij jou aan de muur.
Instagram Leon van Bon

Mirsportmarketing

MIR Sportmarketing is opgericht in 1999. Als fulltime sportmarketingbureau is zij al ruim 24 jaar gespecialiseerd in de wielersport waaronder professionele, sfeervolle wielerclinics o.l.v (ex)profs voor zowel bedrijven als individuele inschrijvingen. Maar ook toenemende bedrijfsfietstrainingen, (internationale) cycling sponsorships en hospitality in het WorldTour mètier behoren tot de jarenlange ervaring. MIR Sportmarketing is zowel partners van de ASO – de Tour de France organisatie als van WorldTour Teams waaronder Jumbo Visma.

Pension Hoogerland

 Pension Hoogerland is de perfecte plek voor gezinnen die graag de dag doorbrengen aan één van de strandbaden van Velden am Wörthersee. Voor vakantiegangers die een bezoek willen brengen aan de vele bezienswaardigheden en attracties in Karinthië is pension Hoogerland een uitstekende uitvalbasis.

Sigma-partner-cyclingspirit

SIGMA SPORT®: het merk staat voor Duitse technologie. De producten worden volgens met nieuwste technieken ontwikkeld, zodat ze optimaal functioneren en dus meer plezier bieden tijdens sportieve activiteiten. Alle SIGMA producten hebben het CE-keurmerk.

Tour de Tietema - volgen tijdens de Tour de France

Tour de Tietema is begonnen als ludieke actie in de Tour en is uitgegroeid tot een landelijk begrip: wie kent Tour de Tietema niet? Na challenges in de Tour, de weg naar de Ronde van Vlaanderen en de Giro di Tietema gaan we een nieuwe uitdaging aan:  Een eigen wielerteam. Het ultieme doel? De Tour de France rijden. Bas en zijn crew blijft iedereen verbazen.

Pension Hoogerland

Cycloo is opgericht door een team van ervaren professionals in het wielrennen. Elke week wordt er in de studi van Cycloo een nieuwe talkshow opgenomen. Hier worden (oud) beroepsrenners, wielerliefhebbers en andere gasten verwelkomd voor boeiende gesprekken over de wielersport. Cycloo is meer dan alleen een platform voor wielerliefhebbers. Cycloo organiseert ook toertochten voor bedrijven en wielerclubs (waar ze zij-aan-zij kunnen fietsen met grote wielericonen) en zijn zij betrokken bij grote event, zoals de Tour de France Femmes. 

De afleveringen van Cycloo zijn te zien op YouTube en de Cycloo-app, en te beluisteren op Spotify

Sigma-partner-cyclingspirit

 De traditie van de ‘Rotterdamse Six’ in het huidige Ahoy gaat terug naar 6 januari 1971. In 2015 nam het evenement een volgende stap door wedstrijdleiders Michael Zijlaard en ex baanprof Peter Schep aan te stellen en nog meer focus op het sportieve aspect te leggen. Met aanpassingen in het wedstrijd- en het randprogramma werd de WielerZesdaagse van Rotterdam verder gemoderniseerd. A must visit! Wielerspektakel in een sfeervolle ambiance.

Grenspalenklassieker Bram Tankink

De Grenspalenklassieker is ontstaan uit de liefde voor avontuur en het ontdekken van grenspalen. Totdat Jos van Emden vanuit Schiedam naar de Voerstreek verhuisde, had hij nog nooit een grenspaal gezien. Tijdens lange trainingen gingen Jos en Bram opzoek naar nieuwe grenspalen, zo hadden zij tijdens de trainingen een doel. En als je een doel hebt, heb je focus. 

De Grenspalenklassieker is een toertocht voor racefiets en gravelbikers georganiseerd door Bram Tankink en Jos van Emden. Met vijf verschillende grenspalenklassiekers zoals de Brabantse Wal, Limburgs Heuvelland, Borderride, Brabantse Kempen en de 11 stuwmerentocht zijn er genoeg grenspalen te ontdekken. Een grens is slechts een grens op papier. Zoals voor een individu een mentale grens is. Met de Grenspalenklassieker proberen we grenzen te verleggen en met plezier het fietsen te beleven. Als dat lukt, dan is onze opzet geslaagd.

Amacx Sports Nutrition

“Bij Amacx begrijpen we de essentie van sportvoeding en de cruciale rol die het speelt in de prestaties van zowel de amateur- als de topsporter.”

Gino Vierhouten, Managing Director Amacx Sports Nutrition

Grenspalenklassieker

“De Grenspalenklassieker is ontstaan uit een drang naar Avontuur. Samen met Jos van Emden maak ik de routes voor de Grenspalenklassiekers. Deze routes gaan net een stapje verder of zijn gewaagder dan ‘gebruikelijk’.”

Bram Tankink, ex-prof

LTD Gravel Fest

“LtD Gravel Fest King’s Day editie is meer dan alleen gravelen; het is een fiets feest, met plezier maken op en naast de fiets. Het wordt een dag vol gravel activiteiten, live muziek, lekker eten, ambachtelijke biertjes en Limburgse gezelligheid.”

Laurens Ten Dam, ex-prof

MIR Sportmarketing

“Het was fantastisch. Alles was top geregeld, zelfs het weer☀️ En dan ook nog eens al die oud profs die meefietsten, en Tom Dumoulin als absolute topper! Helemaal goud.”

Harm Ammerlaan, deelnemer wielerclinic

Léon van Bon

“Het was duidelijk dat Mathieu genoot in de Giro d’Italia 2022.”

Léon van Bon, Fotograaf/ex-prof