Nice to have

Marcel Kittel en Sigma

SIGMA, de specialist in fietselektronica kondigt aan het team van merkambassadeurs te versterken. ‘We zijn trots om samen met ex prof Marcel Kittel het merk SIGMA verder te ontwikkelen’.

14-voudige Tour de France- etappewinnaar 
‘Zijn passie voor fietsen past 100 procent bij ons’, zegt SIGMA directeur Thomas Seifert. Zijn sympathieke en open manier van doen maakt Marcel Kittel de perfecte merkambassadeur voor SIGMA.”

Kittel – ‘Fietsen is de mooiste hobby ter wereld’
Je bent buiten, geniet van je tijd op de fiets met vrienden of familie en laat het dagelijkse leven achter je’, vertelt de 32-jarige enthousiast. ‘Samen met SIGMA wil ik mensen motiveren om meer te bewegen en te genieten van fietsen’, legt Marcel Kittel uit.

‘Ik heb de helft van mijn leven op de fiets doorgebracht en zowel in het peloton als tijdens trainingen merk ik dat veiligheid in het dagelijks verkeer steeds belangrijker wordt. Er zijn veel meldingen over onveilige situaties en ongelukken. Voor mij erg belangrijk om het probleem van de veiligheid op de fiets onder de aandacht te brengen’. SIGMA biedt hier uitstekende oplossingen, bijvoorbeeld met het RAI Keurmerk Fietsverlichting voor de AURA fietsverlichting of middels het slimme BLAZE USB achterlicht met remlicht functie.