Nice to have

Sigma introduceert de nieuwe ROX 4.0 Endurance

Sigma introduceert de nieuwe ROX 4.0 Endurance

Voor de uitgebreide fietsavonturen introduceert Sigma Sport de ROX 4.0 Endurance. De nieuwe GPS fietscomputer ondersteunt je je tijdens je trainingen met een extra lange accuduur, slimme navigatiefuncties met re-routing en gebruiksvriendelijkheid en brengt je snel naar je bestemming – zelfs als je besluit een andere route te nemen dan voorgenomen.

SIGMA verbetert de gebruikerservaring voor alle sportieve fietsers met een extra lange accuduur (tot 41 uur) en slimme functies voor het rijden van een route of het bereiken van een bestemming. Naast een lange accuduur komt de Sigma ROX 4.0 Endurance met een nieuwe “Search & Go” functie , Sigma’s eigen turn-by-turn aanwijzingen en een snelle route import.

 Met een accuduur van 41 uur (!) is dit een echte toegevoegde waarde voor gebruikers die lange ritten rijden.

Wilco Zevenbergen

Salesmanager , Sigma Benelux

Tijdens de navigatie worden de route en turn-by-turn aanwijzingen weergegeven op het ROX 4.0 ENDURANCE display. Een afslagpijl en akoestisch signaal geven de volgende afslag aan. Om ervoor te zorgen dat je geen afslag mist, telt de rode cirkel de afstand tot de volgende afslag af met gekleurde balken. Tevens maakt de Track-navigatie het mogelijk een van te voren geplande route precies te rijden. Hierbij kan je bijvoorbeeld routes uit Strava of Komoot importeren naar de SIGMA RIDE app en deze direct rijden of voor een latere moment op de fietscomputer opslaan.

De ROX 4.0 Endrunace is per direct beschikbaar. De adviesprijs is € 129,95