Nice to do

Wielerclinic Posbank – Chantal Beltman

Fietsclinic Chantal Beltman MIR Sportmarketing

NEEM EEN VOORSPRONG OP JEZELF – WIELERCLINIC POSBANK, CHANTAL BELTMAN

Heb je net de racefiets ontdekt? Of fiets je al jaren maar slaat de paniek toe wanneer je aan de daling denkt? Misschien kom je tijdens het klimmen regelmatig in ademnood en heb je moeite je hartslag onder controle te houden?

Dat is niet meer nodig.
Iedereen kan klim- en daaltechnieken verbeteren. Dit en meer leer je tijdens de wielerclinic klimmen & dalen o.l.v. Chantal Beltman! Toegankelijk voor alle sportieve niveaus!

Met persoonlijke tips en kennis die je opdoet, leer je veilig rijden in een groep, effectiever klimmen en met meer vertrouwen afdalen. De klimmetjes op de Posbank lenen zich er uitstekend voor.

Je leert tips & trucs die het allemaal wat comfortabeler maken op de fiets. Vooral bij het dalen als de snelheid hoger ligt.

Arjan van Aalst

Deelnemer

Klim- en daal clinic MIR Sportmaketing - Foto Léon van Bon Photography

VOOR WIE?

Voor iedereen die – al langer-  voelt te kunnen verbeteren maar niet precies weet hoe. Dit kan betrekking hebben op techniek, training, voeding, snelheid maar ook angst of pijntjes. Of voor degene die net is begonnen op de racefiets en graag meer (basis)technieken leert om vlot verder te komen. Tijdens deze wielerclinic krijg je antwoorden en vele mogelijkheden om te oefenen. Uiteraard geven de ex profs je ter plaatste passende tips en aanwijzingen. Alle aandacht voor jezelf. 

CHANTAL BELTMAN

Ook ex prof Chantal Beltman van het MIR Sportmarketing instructeursteam, deelt graag haar kennis en verhalen uit het professionele vrouwenpeloton. 12 Jaar was zij prof in de tijd van Leontien van Moorsel tot Marianne Vos. Ze werd 2e op het Wereldkampioenschap in Plouay en is meervoudig kampioen van Wereldbekerwedstrijden. Ze heeft meerdere etappe overwinningen in de Italiaanse Giro Rosa. Chantal is een zeer ervaren wielerinstructeur, ze deelt al jaren met plezier haar kennis en geeft de deelnemer graag vertrouwen door haar persoonlijke aandacht.

Je hoort deelnemer soms zeggen ‘ik doe eigenlijk eigenlijk maar wat,‘ en daar brengen wij graag wat meer bewustwording in.

Arnoud van Groen

Ex prof/instructeur